Negensprong Koekelare

Brengen en ophalen van de kinderen

KOEKELARE

De verschillende in- en uitgangen van de school worden in gebruik genomen om de verspreiding van de kinderen en de nodige rust te garanderen. Om geen verwarring te veroorzaken zijn in- en uitgangen identiek aan elkaar. Aan elke ingang staat een leerkracht om de kinderen te verwelkomen op school en hen indien nodig te begeleiden. 

  • Kleuters 

De kleuters komen binnen via de voordeur aan de kleutergang en worden daar ook weer opgehaald. 

  • 1ste – 3de – 4de leerjaar 

De kinderen van het 1ste, 3de en 4de leerjaar komen binnen via de poort aan de buidelparking en worden daar ook weer opgehaald. 

  • 2de – 5de – 6de leerjaar 

De kinderen van het 2de, 5de en 6de leerjaar komen binnen via de kleine poort van de speelplaats aan de Ichtegemstraat en verlaten ook daar de school. 


BOVEKERKE

De in- en uitgang voor alle kinderen is via de hoofdingang aan de foyer. De kinderen worden daar afgezet door de ouders en worden ook daar weer afgehaald. Aan de ingang staat telkens een leerkracht om de kinderen te verwelkomen en te begeleiden indien nodig. Na schooltijd laten we de kinderen klas per klas naar buiten stromen.


DE MOKKER

De in- en uitgang voor alle kinderen is via de schoolpoort. De kinderen worden daar afgezet door de ouders en worden ook daar weer afgehaald. Aan de ingang staat telkens een leerkracht om de kinderen te verwelkomen en te begeleiden indien nodig. Na schooltijd laten we de kinderen klas per klas naar buiten stromen.