Negensprong Koekelare

Verjaardagen vieren

Welkom op de pagina over verjaardagen vieren bij basisschool De Negensprong! Verjaardagen zijn speciale dagen en dat vieren we graag met de kinderen. We zorgen ervoor dat elke jarige in het zonnetje wordt gezet.


In elke klas besteden we aandacht aan het vieren van een jarige. Het is een feestelijke dag voor het kind. Ze krijgen een mooie kaart, er wordt gezongen, en ze zijn het kindje van de dag. Dit zorgt voor een warm en bijzonder gevoel, zowel voor de jarige als voor de klasgenootjes.


We willen benadrukken dat het geven van cadeautjes niet echt hoeft. Hou de cadeautjes alstublieft beperkt. Een traktaat met een zelfgebakken wafel, cakeje, gebakje of een stuk fruit is zeker even leuk en wordt zeer gewaardeerd. Zo vermijden we een concurrentieslag tussen de leerlingen. Het is belangrijk dat iedereen zich gelijk voelt en geniet van de viering.


In het kader van ons gezondheidsbeleid willen we ook snoep en frisdranken vermijden. Gezonde traktaties passen het best bij onze visie op een gezonde levensstijl.


We kijken ernaar uit om samen met de kinderen elke verjaardag op een leuke en gezonde manier te vieren! Bedankt voor uw begrip en medewerking.