Negensprong Koekelare

Leeruitstappen

Welkom op de pagina over leeruitstappen bij basisschool De Negensprong! Leeruitstappen zijn een belangrijk onderdeel van ons onderwijs. Ze helpen om de leerinhouden beter vast te zetten of te verrijken. Sommige dingen kun je pas echt begrijpen door ze in het echt te zien en te beleven.


We vinden het belangrijk dat alle kinderen deelnemen aan deze activiteiten. Daarom zorgen we ervoor dat de kosten binnen de maximumfactuur blijven. We willen dat niemand hoeft thuis te blijven vanwege het budget.


Bij ééndaagse uitstappen geldt de ondertekening van ons schoolreglement als toestemming voor deelname. Mocht u toch liever geen toestemming geven, laat het dan vooraf even weten aan de directie.


Voor het zesde leerjaar organiseren we een tweedaagse avonturenklas in Outside Travel te Poperinge. Dit is een geweldige kans voor de leerlingen om samen te werken, elkaar beter te leren kennen en natuurlijk om avonturen te beleven. Voor de kinderen in Bovekerke gaat dit tweejaarlijks door voor het vijfde en zesde leerjaar.


Bij De Negensprong leggen we tijdens deze uitstappen ook de nadruk op teamspirit en het samen beleven. Samen op pad gaan versterkt de band tussen de leerlingen en zorgt voor onvergetelijke herinneringen. Het is een mooie manier om elkaar buiten de klas beter te leren kennen.


Leeruitstappen zijn meer dan alleen een dagje weg. Ze vormen een essentieel onderdeel van ons onderwijsaanbod en dragen bij aan de algehele ontwikkeling van de kinderen.


We kijken ernaar uit om samen met uw kind op ontdekkingstocht te gaan!